Tags Posts tagged with "ekspertiza vërteoi akuzat e 24-vjeçares"

Tag: ekspertiza vërteoi akuzat e 24-vjeçares

Detaje nga arrestimi i Rrajas, ekspertiza vërteoi akuzat e 24-vjeçares

Ditën e sotme u arrestua 25-vjeçari Rexhep Rraja, djali i deputetit socialist Rrahman Rraja. Ai akuzohet nga Gjykata e Krujës, për dhunim dhe përndjekje...