Tags Posts tagged with "EKSKLUZIVE/ Mes arbëreshëve në Itali"

Tag: EKSKLUZIVE/ Mes arbëreshëve në Itali

EKSKLUZIVE/ Mes arbëreshëve në Itali, ata që nuk e harrojnë gjuhën...

Panairi i Verërave, një frymë më shumë bashkëpunimit me arbëreshët  Ata janë aty prej shekujsh, ruajnë traditën, doket, zakonet dhe flasin gjuhën që flitej në...