Tags Posts tagged with "Einxhel Shkira-Floriana Garos: Mos më bëj si Shën Mëria"

Tag: Einxhel Shkira-Floriana Garos: Mos më bëj si Shën Mëria

Einxhel Shkira-Floriana Garos: Mos më bëj si Shën Mëria, e di...

Pas debatit që patën dy ditë më parë në një studio televizive, moderatorja Einxhel Shkira e ka nxehur dhe më shumë situatën, duke shprehur...