Tags Posts tagged with "Edukatorja nga Korça: Drejtoresha më tërhoqi zvarrë nëpër shkallë"

Tag: Edukatorja nga Korça: Drejtoresha më tërhoqi zvarrë nëpër shkallë

Edukatorja nga Korça: Drejtoresha më tërhoqi zvarrë nëpër shkallë, e panë...

Edukatorja Suzana Braimllari, e cila u dhunua mbrëmjen e djeshme nga drejtoresha e kopshtit ku punon, pasi ka denoncuar rastin në polici dhe ka...