Tags Posts tagged with "Editorial/ Të vdesësh duke u qeshur! Nga Alfred Meminaj"

Tag: Editorial/ Të vdesësh duke u qeshur! Nga Alfred Meminaj

Editorial/ Të vdesësh duke u qeshur! Nga Alfred Meminaj

Ata që e përbuznin ata që bënin selfie, dhe ata që qeshinin,  sot  do ishte më mirë nje lule mbi të dhe një fjalë...