Tags Posts tagged with "edhe një herë tjetër 8 me 2 Sinanit: Një festë surprizë dhe një dedikim special"

Tag: edhe një herë tjetër 8 me 2 Sinanit: Një festë surprizë dhe një dedikim special

Andrra, edhe një herë tjetër 8 me 2 Sinanit: Një festë...

Kush pyeti për Andrrën? Ishte gjatë gjithë ditës e impenjuar për t’i dhuruar të dashurit të jetës një festë të pazakontë. Si çdo vit...