Tags Posts tagged with "Edhe Erdogan s’ia beson Ramës rindërtimin…ja çfarë deklaron…."

Tag: Edhe Erdogan s’ia beson Ramës rindërtimin…ja çfarë deklaron….

Edhe Erdogan s’ia beson Ramës rindërtimin…ja çfarë deklaron….

Ambasadori i Turqisë Murat Yoruk ka folur lidhur me ndërtimet që do të kryejë Turqia në vendin tonë, dhe që pritet të nisin në...