Tags Posts tagged with "Ecja e ngadalshme në të dyzetat është shenjë e plakjes së shpejtë"

Tag: Ecja e ngadalshme në të dyzetat është shenjë e plakjes së shpejtë

Ecja e ngadalshme në të dyzetat është shenjë e plakjes së...

Sipas shkencëtarëve, shpejtësia e ecjes në vitet e dyzeta është shenjë se sa shpejt plaken trupi dhe truri i njeriut. Duke e përdorur një test...