Tags Posts tagged with "E vërteta e debatit në PD. Sot me turren se guxova te mendoj dhe flas/ Valbona MEZINI"

Tag: E vërteta e debatit në PD. Sot me turren se guxova te mendoj dhe flas/ Valbona MEZINI

E vërteta e debatit në PD. Sot me turren se guxova...

Te nderuar kolege, gazetare , dhe qytetare.  Duke ju falenderuar per te gjitha mesazhet tuaja dhe interesin qe treguat ne kohe reale dhe me...