Tags Posts tagged with "e treguar me fjalët e tyre"

Tag: e treguar me fjalët e tyre

Përvoja e fëmijëve të varfër në shkolla, e treguar me fjalët...

Gazeta prestigjoze britanike The Guardian boton historitë e disa fëmijëve që janë ndjerë të fyer dhe të përjashtuar nga kolegët, madje dhe nga mësuesit...