Tags Posts tagged with "e lirë dhe e egër"

Tag: e lirë dhe e egër

Reportazhi / Tirana e re, e lirë dhe e egër, revista...

“Tirana nuk ndalon për asnjë çast. Është kjo përshtypja që krijohet duke ecur në rrugët kaotike të kryeqytetit shqiptar. Kantiere, vinça, skela, arkitektë dhe...