Tags Posts tagged with "E BUJSHME/ Fatos NANO ‘lë thatë’ Ramën"

Tag: E BUJSHME/ Fatos NANO ‘lë thatë’ Ramën

E BUJSHME/ Fatos NANO ‘lë thatë’ Ramën, nuk shkon në kongresin...

Ish kryeministri Fatos Nano nuk merr pjesë në Kongresin e Partisë Socialiste. Pavarësisht se ftesa për të dhe lajmi se e kishte pranuar ftesën,...

E BUJSHME/ Fatos NANO ‘lë thatë’ Ramën, nuk shkon në kongresin...

Ish kryeministri Fatos Nano nuk merr pjesë në Kongresin e Partisë Socialiste. Pavarësisht se ftesa për të dhe lajmi se e kishte pranuar ftesën, bënë...