Tags Posts tagged with "Dybala: Kjo është ëndrra ime e fëmijërisë"

Tag: Dybala: Kjo është ëndrra ime e fëmijërisë

Dybala: Kjo është ëndrra ime e fëmijërisë

Ylli i Juventusit, Paulo Dybala ka folur për ëndrrën e tij të fëmijërisë. 23 vjeçari po qëndron në Argjentinë, dhe nga atje ka deklaruar...