Tags Posts tagged with "Dybala “behet” juventin. Nenshkruan kontrate 2 vjeçare"

Tag: Dybala “behet” juventin. Nenshkruan kontrate 2 vjeçare

Dybala “behet” juventin. Nenshkruan kontrate 2 vjeçare

  Paulo Dybala, i cili gjatë afatit kalimtar të verës kishte qenë afër transferimit në Manchester United dhe Tottenham, pritet të nënshkruajë kontratë të re,...