Tags Posts tagged with "Dy termetet që shkundën Shqipërinë dhe epiqendrat e tyre"

Tag: Dy termetet që shkundën Shqipërinë dhe epiqendrat e tyre

Dy termetet që shkundën Shqipërinë dhe epiqendrat e tyre

Lëkundje tërmeti janë ndjerë në Tiranë, në orën 11:02 të paradites së të mërkurës. Epiqendra e tërmetit ishte 30 km në veriperëndim të Tiranës....