Tags Posts tagged with "Dy KRIZA / Berlini dhe Kuba"

Tag: Dy KRIZA / Berlini dhe Kuba

Dy KRIZA / Berlini dhe Kuba, perplasjet e medha te Luftes...

Statusi i Berlinit kish qenë një problem i vërtetë për Aleatët, që nga koha e konferencave të Jaltës dhe Potsdamit në 1945, atëherë kur...