Tags Posts tagged with "DY FJALË PËR DOSJET"

Tag: DY FJALË PËR DOSJET

DY FJALË PËR DOSJET, KADARENË DHE “HAKMARRJEN” E KAKUSË/ Nga Astrit...

Ismail Kadarenë nuk e kam takuar kurrë, por me mjafton vepra e tij për ta konsideruar se e njoh mjaftueshëm. Ndërsa me motrën e...