Tags Posts tagged with "Dy aktivistë të njohur shqiptarë në piknikun e Kongresit në Shtëpinë së Bardhë"

Tag: Dy aktivistë të njohur shqiptarë në piknikun e Kongresit në Shtëpinë së Bardhë

Dy aktivistë të njohur shqiptarë në piknikun e Kongresit në Shtëpinë...

Harry Bajraktari dhe Lisa Milicaj bashkohen me familjet e ligjvënësve, në Kopshtin Jugor, ku morën pjesë edhe Presidenti Donald Trump dhe Zonja e Parë,...