Tags Posts tagged with "duhet aplikuar për të kaluar kufirin"

Tag: duhet aplikuar për të kaluar kufirin

Ndryshojnë rregullat e Schengen, duhet aplikuar për të kaluar kufirin

 Ambasadorët e Bashkimit Evropian konfirmuan të mërkurën një marrëveshje të arritur më parë mes presidencës së Këshillit dhe përfaqësuesve të Parlamentit Evropian mbi propozimin...