Tags Posts tagged with "Dua në Ligën e Kampionëve e Rita në UEFA – çikat"

Tag: Dua në Ligën e Kampionëve e Rita në UEFA – çikat

Era në Kampionat Botëror, Dua në Ligën e Kampionëve e Rita...

  Të gjithë janë njohur tashmë me suksesin e padiskutueshëm të shqiptarëve në Evropë dhe kudo në botë. Rita Ora, Dua Lipa e Majlinda Kelmendi...