Tags Posts tagged with "Drejtësia në dorë të fatit; goglat vendosin anëtarët e parë të KLGJ-KLP"

Tag: Drejtësia në dorë të fatit; goglat vendosin anëtarët e parë të KLGJ-KLP

Drejtësia në dorë të fatit; goglat vendosin anëtarët e parë të...

Me fat dhe jo me votë u përzgjodhën anëtarët jo gjyqtarë dhe ata jo prokurorë për Këshillin e Lartë Gjyqësor dhe Këshillin e Lartë...