Tags Posts tagged with "drama e mbesës së avokatit shqiptar të diplomuar në Harvard"

Tag: drama e mbesës së avokatit shqiptar të diplomuar në Harvard

“Mëso sa të duash, kazma të pret”, drama e mbesës së...

  Historia e internimit dhe përndjekjes së Alma Liços, mbesës së Muamer Liços, të diplomuar në Harvard dhe të pushkatuar nga regjimi komunist. Edhe pse...