Tags Posts tagged with "Drama e divorcit/ Pas tradhtisë"

Tag: Drama e divorcit/ Pas tradhtisë

Drama e divorcit/ Pas tradhtisë, ish- bashkëshorti i merr dhe fëmijët,...

Mira, pas tradhtisë së bashkëshortit, përveç familjes humbi edhe fëmijët. Nëna e dy djemve të mitur nuk pati kohë të kuptonte se çfarë ndodhi...