Tags Posts tagged with "Dr.Berisha-Laboratori i fitorës! Nga Albina Deda"

Tag: Dr.Berisha-Laboratori i fitorës! Nga Albina Deda

Dr.Berisha-Laboratori i fitorës! Nga Albina Deda

Dr.Berisha foli mbreme! Per kedo njeri normal ishin fjale dhe mesazhe te nje burri shteti te madh te cilit i dhemb ky aktualitet i...