Tags Posts tagged with "Dosja “Shullazi”"

Tag: Dosja “Shullazi”

Dosja “Shullazi”, dëshmon ish-drejtori i Hipotekave: Vollga u regjistrua kur isha...

Ish-kreu i hipotekave, Ilirjan Muho ishte dëshmitari i radhës në procesin gjyqësor ndaj Emiliano Shullazit dhe katër bashkëpunëtorëve të tij. Muho rrëfeu para gjykatës...