Tags Posts tagged with "Dosja italiane: Ja përgjimet e plota e prokurorisë për Habilajt"

Tag: Dosja italiane: Ja përgjimet e plota e prokurorisë për Habilajt

Dosja italiane: Ja përgjimet e plota e prokurorisë për Habilajt

Dosja prej 416 faqesh përmban përgjime dhe të dhëna të hetimit të kryer nga Antimafia që prej vitit 2013. Një ditë pas arrestimit të...