Tags Posts tagged with "Donadoni: Ja e vërteta me Shqipërinë"

Tag: Donadoni: Ja e vërteta me Shqipërinë

Duka i shkel syrin, Donadoni: Ja e vërteta me Shqipërinë

Gjashtë herë kampion i Italisë me Milanin, tri herë kampion i Europës, tetë klube të drejtuara në karrierën e tij dhe dy vite trajner...