Tags Posts tagged with "DOKUMENTI/ Si u arratisën dy futbollistët shqiptarë në Greqi në vitin 1987"

Tag: DOKUMENTI/ Si u arratisën dy futbollistët shqiptarë në Greqi në vitin 1987

DOKUMENTI/ Si u arratisën dy futbollistët shqiptarë në Greqi në vitin...

Raporti sekret në 1987: Incidenti i rëndë me policinë në Helsinki dhe arratisja e dy futbollistëve në Greqi, Lulëzim Bërshëmit dhe Arvid Hoxhës. Pjesëmarrja e ekipit...