Tags Posts tagged with "Dokumentet e pronësisë"

Tag: Dokumentet e pronësisë

Dokumentet e pronësisë, drejtuesit e institucioneve zbresin në Himarë

Përfaqësues të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë, Bashkisë së Himarës, Hipotekës së Vlorës dhe ALUIZNI-t ishin në Himarë në kuadër të procesit të bisedimit...