Tags Posts tagged with "Doktori: Çfarë pashë “në atë dynja” kur isha në koma dhe gruaja që u kthye si flutur në tokë"

Tag: Doktori: Çfarë pashë “në atë dynja” kur isha në koma dhe gruaja që u kthye si flutur në tokë

Doktori: Çfarë pashë “në atë dynja” kur isha në koma dhe...

Neurokirurgu Eben Alexander ishte skeptik për çdo njeri që tregonte se kishte përjetuar jetën pas vdekjes. Por më vonë ai pati një përvojë të ngjashme,...