Tags Posts tagged with "do të zhdukte gradualisht dhe të tërë faunën e planetit tokë"

Tag: do të zhdukte gradualisht dhe të tërë faunën e planetit tokë

Zhdukja e bletëve, do të zhdukte gradualisht dhe të tërë faunën...

Thumbi i bletëve të lë shumë dhimbje nga pas, por nëse ato do të zhdukeshin, kjo do të dhimbte edhe më shumë. Instituti ‘Earthëatch’ së...