Tags Posts tagged with "do të habiteni sa mijëra njerëz jetojnë në të (Video)"

Tag: do të habiteni sa mijëra njerëz jetojnë në të (Video)

Qyteti nëntokësor, do të habiteni sa mijëra njerëz jetojnë në të...

Në sipërfaqe, vendi duket i gjithi shkretëtirë. Me vetëm disa hotele, dhe një fushë golfi, vendi duket sikur është një qytet i braktisur. Në...