Tags Posts tagged with "do shkatërrojmë nyjet më të thella të krimit"

Tag: do shkatërrojmë nyjet më të thella të krimit

Paralajmërimi i Ramës: Në janar vetting për policinë, do shkatërrojmë nyjet...

Kryeministri Edi Rama paralajmëroi se në muajin janar Policia e Shtetit do t’i nënshtrohet procesit i vettingut. Nga konferenca “Shkenca ligjore dhe sfidat bashkëkohore...