Tags Posts tagged with "”Do më vinte turp nëse…” Olta Gixhari flet pa doreza për ndërhyrjet estetike"

Tag: ”Do më vinte turp nëse…” Olta Gixhari flet pa doreza për ndërhyrjet estetike

”Do më vinte turp nëse…” Olta Gixhari flet pa doreza për...

Teksa ka hapur një bisedë me ndjekësit e saj në Instagram, është pyetur nëse ka bërë ndërhyrje estetike dhe se pse thotë gjithnjë që...