Tags Posts tagged with "djali përballet në emision. Ndërhyn Gjebrea: Ti kujton se bota do të presë me krahë hapur?"

Tag: djali përballet në emision. Ndërhyn Gjebrea: Ti kujton se bota do të presë me krahë hapur?

Nëna i fsheh pasaportën për arsyen e trishtë, djali përballet në...

< Fenomeni i të rinjve që dëshirojnë të largohen jashtë kufive të Shqipërisë ka prekur pothuajse gjithë familjet shqiptare dhe po rritet gjithnjë e më...