Tags Posts tagged with "Ditëlindja e një 18-vjeçari"

Tag: Ditëlindja e një 18-vjeçari

Ditëlindja e një 18-vjeçari, në qelitë e hetuesisë komuniste

Lluka Dindi, njëri prej qindra të rinjsh gjimnazistë të Tiranës së vitit 1950, që u arrestuan e u dënuan për veprimtari armiqësore dhe kaluan...