Tags Posts tagged with "Diskutim për përballjen me gjuhën e urrejtjes dhe dezinformimin"

Tag: Diskutim për përballjen me gjuhën e urrejtjes dhe dezinformimin

Diskutim për përballjen me gjuhën e urrejtjes dhe dezinformimin

“Si të përballemi me gjuhën e urrejtjes dhe dezinformimin në media dhe platformat online? Kjo ishte tema e diskutimit të sotëm mes një grupi...