Tags Posts tagged with "disa serbë provokojnë shqiptarët me ‘3 gishtat’ dhe dokumentarin anti-Kosovë"

Tag: disa serbë provokojnë shqiptarët me ‘3 gishtat’ dhe dokumentarin anti-Kosovë

Sherr në mes të New York-ut, disa serbë provokojnë shqiptarët me...

Pas transmetimit të dokumentarit ‘’The Weight of 3 Chains’’, disa anëtarë të stafit të regjisorit serb të këtij dokumentari, provokuan shqiptarët me slogani e...