Tags Posts tagged with "Dikur miq shumë të mirë"

Tag: Dikur miq shumë të mirë

Dikur miq shumë të mirë, sherr mes Olsi Bylykut dhe Lorenc...

Aktori i humorit, Olsi Bylyku dhe Lorenc Hasrama, përveçse janë shokë shumë të mirë, i kemi parë dhe në disa bashkëpunime muzikore. Por, kohët...