Tags Posts tagged with "Diell dhe rritje temperaturash"

Tag: Diell dhe rritje temperaturash

Diell dhe rritje temperaturash, njihuni me parashikimin e motit

Vendi ynë sot do të mbizotërohet nga alternime vranësirash dhe kthjellimesh të cilat do të sjellin mot me diell. Sipas Meteoalb, sot temperaturat do të...

Diell dhe rritje temperaturash, njihuni me parashikimin e motit

Vendi ynë sot do të mbizotërohet nga alternime vranësirash dhe kthjellimesh të cilat do të sjellin mot me diell. Sipas Meteoalb, sot temperaturat do të...

Diell dhe rritje temperaturash, njihuni me parashikimin e motit për sot

Vendi ynë sot do të mbizotërohet nga alternime kthjellimesh dhe vranësirash të cilat do të sjellin mot të qëndrueshëm. Sipas Meteoalb, sot temperaturat do të...

Diell dhe rritje temperaturash, njihuni me parashikimin e motit, ja si...

Zonat bregdetare dhe të ulta paraqiten me mot të kthjellët duke filluar nga orët e para të ditës, ndërsa zonat përgjatë kufirit lindor do...

Diell dhe rritje temperaturash, njihuni me parashikimin e motit për ditën...

Vendi ynë sot do të mbizotërohet nga alternime kthjellimesh dhe vranësirash duke sjellë mot të qëndrueshëm dhe të nxehtë në të gjithë territorin. Sipas Meteoalb,...

Diell dhe rritje temperaturash, njihuni me parashikimin e motit për ditën...

Vendi ynë sot do të mbizotërohet nga alternime kthjellimesh dhe vranësirash duke sjellë mot të qëndrueshëm dhe të nxehtë në të gjithë territorin, por...

Diell dhe rritje temperaturash, njihuni me parashikimin e motit për sot

Vendi ynë sot do të mbizotërohet nga alternime kthjellimesh dhe vranësirash duke sjellë mot të qëndrueshëm dhe të nxehtë në të gjithë territorin. Sipas Meteoalb,...

Diell dhe rritje temperaturash, njihuni me parashikimin e motit për ditën...

  Vendi ynë mbetet në dominimin e motit të qëndrueshëm, ku zona bregdetare dhe e ulet paraqiten me kthjellime dhe kalime të pakta vranësirash gjatë...

Diell dhe rritje temperaturash, njihuni me parashikimin e motit për sot

Vendi ynë sot do të mbizotërohet nga alternime kthjellimesh dhe vranësirash duke sjellë mot të qëndrueshëm, por në zonat malore mund të ketë edhe...

Diell dhe rritje temperaturash, njihuni me parashikimin e motit për ditën...

Vendi ynë sot do të mbizotërohet nga alternime kthjellimesh dhe vranësirash duke sjellë një mot me diell. Sipas Meteoalb, sot temperaturat do të kenë...