Tags Posts tagged with "dhe pse jam i vogël më ngacmojë shumë vajza"

Tag: dhe pse jam i vogël më ngacmojë shumë vajza

Fernando Arapi : Familja është thesari më i çmuar për mua...

Quhet Fernando Arapi, është ende vetëm 14 vjeç por karrierën e tij në botën e  me konkurse bukurie dhe të muzikës  e ka nisur...