Tags Posts tagged with "deputeti britanik fajëson: Rusët e shqiptarët"

Tag: deputeti britanik fajëson: Rusët e shqiptarët

Pas krimit në Londër, deputeti britanik fajëson: Rusët e shqiptarët

Për herë të parë Londra ka tejkaluar Nju Jorkun sa i takon numrit të vrasjeve dhe për të kuptuar këtë “boom” të krimit një...