Tags Posts tagged with "Demiraj: Rritja e kontrollit kufitar kundër trafikimit të drogës"

Tag: Demiraj: Rritja e kontrollit kufitar kundër trafikimit të drogës

Demiraj: Rritja e kontrollit kufitar kundër trafikimit të drogës, prioritet madhor...

Ministri i Punëve të Brendshme, Dritan Demiraj zhvilloi një takim në drejtorinë vendore të Policisë në Qarkun Vlorë, ku falënderoi drejtuesit dhe efektivët e...