Tags Posts tagged with "debate dhe akuza midis SALIANJIT"

Tag: debate dhe akuza midis SALIANJIT

Çështja ‘Babale’ sërish në gjykatë, debate dhe akuza midis SALIANJIT, ALIZOTIT...

Seanca e sotme në Gjykatën e Tiranës për çështjen ‘’Babale’’ është shoqëruar me debate midis ish-deputetit të PD-së Ervin Salianji, Fredi Alizotit dhe avokatit...