Tags Posts tagged with "Dasmat shqiptare dhe situatat që ju vënë në siklet: Nga krushqit tek fëmijët që kapin lekët"

Tag: Dasmat shqiptare dhe situatat që ju vënë në siklet: Nga krushqit tek fëmijët që kapin lekët

Dasmat shqiptare dhe situatat që ju vënë në siklet: Nga krushqit...

Dasmat janë të ndryshme nga njëri vend në tjetrin. Traditat janë ato të cilat bëjnë dallimin e dasmave, ndërsa shqiptarët njihen si një prej...