Tags Posts tagged with "“Dashuria do të shpërthejë në ekran”"

Tag: “Dashuria do të shpërthejë në ekran”

“Dashuria do të shpërthejë në ekran”, njihuni me ‘Uomini e Donne’...

Një program i ri dhe mjaft interesant ka startuar në televizion. ‘Uomini e Donne’, versioni shqip, ka rikthyer gjithashtu edhe Olti Currin i cili...