Tags Posts tagged with "DASH thirrje shtetasve amerikanë: Bëni kujdes në Elbasan"

Tag: DASH thirrje shtetasve amerikanë: Bëni kujdes në Elbasan

Ndeshja me Izraelin, DASH thirrje shtetasve amerikanë: Bëni kujdes në Elbasan

Departamenti Amerikan i Shtetit ka paralajmëruar shtetasit amerikanë me banim në Shqipëri që të bëjnë kujdes përpara dhe gjatë ndeshjes që Shqipëria do të...