Tags Posts tagged with "dasëm që do të kujtohet me nostalgji vite me radhë"

Tag: dasëm që do të kujtohet me nostalgji vite me radhë

Fran Lucaj e kall atmosferën në Dibër,dasëm që do të kujtohet...

Pak shum aktiviteteve të shumta në vendlindjen e tij në Malësi,këngëtari i njohur dhe shum i dashur për publikun Fran Lucaj dhe Grupi Kuq...