Tags Posts tagged with "Dalin në dritë detaje tronditëse nga raporti Kristela -Noga"

Tag: Dalin në dritë detaje tronditëse nga raporti Kristela -Noga

Dalin në dritë detaje tronditëse nga raporti Kristela -Noga

Shumë është përfolur për skandalin e ndarjes dhe abortit të Kristela Gjokës dhe Agon Abdullahut. Megjithatë, pavarësisht këtij fakti, duket se nga kjo histori ende...