Tags Posts tagged with "Curri hedh dyshime: “Ajo pëlqen Olsin"

Tag: Curri hedh dyshime: “Ajo pëlqen Olsin

Dona s’ka lidhje dashurie jashtë, Curri hedh dyshime: “Ajo pëlqen Olsin

“Dona nuk ka asnjë lidhje jashtë “Big Brother” dhe këto janë hamendësime të Musës, i cili është bërë xheloz brenda shtëpisë”. Këtë e ka bërë...